Kovasti kiitos kauniista kommenteista. Tuli hyvä mieli niitä lukiessa. Kyllähän se tavan arki ihan parasta on. Mutta jotenkin tässä vain viime aikoina on tuntunut siltä, että ei tapahdu mitään. Eikä ei mitään ole kovin päivittämisen arvoista.

Vaikka oikeasti tapahtuukin. Vaikkei käsitöitä valmistu, olen kuitenkin koko kesän maalannut jotain. Koska suunnittelin laittavani niitä tänne näytille sitten kun kokonaisuuksia on valmiina, ei tämäkään asia edisty. Käsityöpuolella olen tehnyt yhtä ja samaa neulepuseroa toukokuusta asti. Kyllä tympii, mutta sen tekeminen on ollut sen verran hankalaa, että valmiiksi on saatava. Ja mitään muuta en tee ennen sitä. Sormien pikkuniveliä on koko kesän vaivannut nivelrikkokivut ja se on tuonut oman mausteensa tähän puuvillanneulomissoppaan. Minä niin en koske puuvillalankoihin ainakaan vuoteen kun tämä neule valmistuu. Ja hei - olen viime viikon aikana ommellut lasten huoneeseen jotain pientä eli ei ihan tekemätöntä kuitenkaan.

No. Vaikka blogipäivityksissä on ollut tänä kesänä melkoista aallonpohjaa niin aion kuitenkin jatkaa. Olen tähän jonkin verran koukussa. Oikeastaan aika paljon. Kyllä kai niitä kunnon päivityksiäkin alkaa jossain vaiheessa tulla. Tässä vielä pala leikkimökkiä.

Aurinkoisen viikonlopun aikana sain mökin maalatuksi ulkoa ja sisältä. Lattia täytyy maalata vielä kerran ja joitakin pieniä yksityiskohtia ulkoa - kuten peitellä nauloja.

Mökistä puuttuu vielä: Ikkunat, ovi, kuistin lautojen kiinnittäminen, kaide, nurkkalaudat, sisältä pari hyllyä, ulkoa yksi, joitain pieniä koristelautoja, köynnöstuki, kurkistusluukku ja olikohan siinä kaikki. Ei isoja juttuja vaikka monta onkin.

Tänään tein sisäkattoon sabluunan avulla tähtitaivaan. Se ei nyt näy kovin selvästi tässä kuvassa, mutta oikeasti on upea.