Kiitos oikein paljon onnitteluista kaikille :O) Pikku hiljaa tänne päivittelen näitä juttuja. Aina kun sopiva rako löytyy. Niitäkin näyttää välillä löytyvän :D

IMG_7550.jpg picture by pupupossu

Neuloin sairaalan synnytysosastolla silloin ensimmäisenä synnytyksenkäynnistyspäivänä vauvalle puseron. Kun se aikaisemmin tehty nuttu oli melko iso. Mutta niin tuli tästäkin iso. Kun olin tyhmä ja otin mitat normaalikokoisen vastasyntyneen ohjeesta. Enkä tietysti ajatellut lainkaan, että meidän vauva on pieni. Mutta hyvin tämäkin päällä pysyy. Ja hihoja voi aina vähän kääriä. Mahtuupahan pidempään päälle.

IMG_7706.jpg picture by pupupossu

Lankana meni 7 veljestä jämiä noin 105 g puikoilla no 3½. Malli on oma.

Eteen kirjailin sydämen ketjupistoilla ja rumat olkasaumat peitin epämääräisillä etupistoilla. Olkapäällä on kiinnityksenä nappi. Tästä tuli ihan kiva, vaikka vielä onkin iso.

vauva.jpg picture by pupupossu

***

Kissojen suhtautumisesta vauvaan kyseltiin. Enää ei kissat parkumista lähde karkuun. Ne eivät vielä uskalla tulla haistelemaan vauvaa ja hyvin tarkkaan katselevat sopivalta etäisyydeltä. Vaippoja kyllä haistelevat mielellään. Suhtautuminen minuun oli jonkin aikaa myös epäluuloinen. Tai lähinnä mökötettiin sitä, että oli pois kotoa niinkin kauan ja sitten kun tulin takaisin oli sylissä tuo joku outo otus. Nyt on sekin asia jo muuttunut normaaliksi. Varovainen täytyy kyllä olla vielä ja pitkään. Kissoja ei päästetä nukkuvan vauvan kanssa samaan huoneeseen eikä vauvaa muutenkaan jätetä silmistä kun kissat ovat huoneessa. No, vauvahan on kyllä paljon vain sylissä.