Olen nyt jo jonkin aikaa yrittänyt lisätä blogiin ohjesivua, mutta eipä ole onnistunut. Yli tunnin olen jo sen kanssa tapellut ja nyt saa riittää. Yritän huomenna uudestaan. Tai ehkä sitten kun olen tämän saanut kirjoitettua.

Tämä päivä on ollut taas sellainen jäykkis-päivä. En siis ole tehnyt lenkkiä. Hyvä kun täällä sisällä pääsen liikkeelle. Onneksi ei tarvinnut vielä mennä töihin, ei olisi onnistunut.

Kun olo on tämä ei mitään juuri tule tehtyäkään. Siksi kun ei pysty ja siksi kun ottaa päähän jonka takia ei huvita. Mutta juuri mitään tarkoittaa, että jotain kuitenkin tein ja se on pari virkattua pannulappua. Aloitin eilen ja sain valmiiksi tänään aamulla. Nopeaa hommaa. Näitä ei nyt ole höyrytetty kuvausta varten mikä taas johtui siitä, että silitysrauta ja lauta on pahasti vierassängyn takana. Sänky on sellainen päästä vedettävä malli ja se on meillä normaalisti kasassa. Nyt se on vielä levitettynä yövieraiden jäljiltä ja pahasti kaapin oven edessä. Muutenhan olisin nämä jo höyryttänyt. Ja ehkä myös samalla silittänyt vähän muutakin.

IMG_3196-1.jpg

Virkattu koukulla no 3 ja lankoina erilaisia jämälankoja: 7 veljestä, Jussi ja ryijylanka tunnistettiin. Pannulapun halkaisija on 20 cm ja lankaa kului kahteen lappuun reilu 70 g.

Aloituslenkkiin tuli 6 kjs ja sen jälkeen loppu virkattiin kiinteillä silmukoilla spiraalina. Kaikki langat kulkivat koko ajan mukana kiinteiden silmukoiden sisällä. Viimeisenä tein pannulappuun nirkkoreunuksen. 

Edit klo 16.30. Sain kuin sainkin lisättyä sivun ja ohjeen. Sivuja oli yllättäen tullut kuusi samaa. Ei pitäisi olla hätäinen. Ylimääräiset on nyt poistettu ja kaikki on ok. Elikkäs tuolta oikeasta sivupalkista alhaalta löytyy linkki ohjeeseen, jolla voi neuloa tämän kukkapipon.