Kiitos paljon kommenteista. Ihan ensin vastauksia kysymyksiin.

En aloita vielä laskuvarjohyppyharjoituksia. Odottelen, että ehdin synnyttää ensin :D

Meillä on makuuhuoneet yläkerrassa, mutta talo on osittain rinnetalo, joten yläkerta on se kerta, jossa asustellaan eli siellä on makuuhuoneet, vessa, keittiö ja tupa. Alakerrassa sitten pesutilat, pannuhuone, varastoa ja yksi tupaten täynnä tavaraa oleva ompeluhuone. Toivo pärjää jo hyvin portaissa. Ylöspäin tulee reippaasti, mutta alaspäin tykkää useimmiten mielummin olla sylissä kuin mennä itse.

Minun vanha pinnasänky on myös maalattu uudelleen - sen verran rapeassa kunnossa se vanha maali oli. Kuvat siihen on myös piirretty alkuperäisten mukaan. Tosin melkoisen kehnosti jäljitellen.

Nämä maiharit olen ostanut Lahdesta kenkäkauppa Pazzosta. Kyseinen kenkäkauppa lopetetaan ja siellä on loppuunmyynti menossa. Harmi. Sieltä olen löytänyt hyviä kenkiä ne harvat kerrat kun kenkiä ostan. 

Avainlukkotalo, minkä Toivo sai synttärilahjaksi, on kotiutunut meille Espanjasta. Tarkemmin Santiago De Compostelasta. Eli tuskin Suomesta löytyy. Harmi myös tähän - se on nimittäin aika kova juttu Toivon ja vanhempienkin lasten mielestä.

***

Toivo oli eilen koko päivän hoidossa eli minulla oli vapaapäivä. Viimeksi Toivo oli hoidossa heinäkuussa, joten kyllä tässä ehkä vähän turhan pitkä pätkä pääsi vierähtämään edellisestä vapaasta.

Mutta kun ei ole ollut tarvetta ja olen huono pyytämään jos ei ole sitä tarvetta. Mutta nyt pyysin. Pitäisi pyytää useammin. Toivolla oli ainakin kivaa ja uusia taitojakin tuntui opetelleen. Pianonsoittoa. Onneksi se piano on hoitopaikassa eikä meillä :D

Minä käytin päivän järjestelemiseen. Ja se oli tarkoituskin. Vaikka oli orpo olo melkein koko päivän, niin oli silti kiva tehdä juttuja yksin. Sain rauhassa järjestellä tuvan esineistöä, ilman sitä turhankin innokasta apulaista. Luin läpi kaikki mahdolliset blogit ilman yhtään keskeytystä. Kävin vessassa yksin ja monta kertaa.

Eilisen jälkeen alkoi tupa vihdoin näyttää siistiltä ja tavarat ovat ainakin hetken oikeilla paikoillaan. Kunnes saan taas innostuksen uuteen järjestykseen. Vielä jos yhden vapaapäivän saisin ompelupäiväksi, niin elo olisi täydellistä ;D

uusivanhasenkki.jpg picture by pupupossu

lamppupurkkirasiat.jpg picture by pupupossu

valokranssi.jpg picture by pupupossu

lasipullotjakappa.jpg picture by pupupossu

kolmetaloa.jpg picture by pupupossu