Voivoi. Tämä muka on olevinaan käsityöblogi, mutta missä ne käsityöt on? Ehkä niitä joskus tässäkin blogissa näkyy. Sitä ennen on luvassa hömppäpäivitystä, puutarhapäivitystä ja Toivopäivitystä.

Voivoi toisen kerran. Tänään oli meidän perheen toiset pyöreät synttärit ja unohdin aamulla laittaa tänne ison onnittelun. Alma-kissa 10 vuotta - onnea hurjasti <3 Vaikka raapasitkin eilen Toivon otsalohkoon jäljet, eikä sinua edes kiusattu. Vaikka menet aina nukkumaan sänkyyn ilman lupaa kun silmä välttää. Vaikka olet joskus rasittavan huomionkipeä huutaja. Vaikka toit kerran elävän hiiren sisälle. (Vai oliko se Eemeli?) Silti olet ihana matoinesi ja hilseinesi ja roikkuvine vatsoinesi. Kehräävä ja pehmeä. Minä kyllä nukkuisin mielelläni sinun kanssa samassa sängyssä, mutta ensin meidän pitää järjestää astmaatikkomiehelle oma sänky toisesta huoneesta.

IMG_7211.jpg picture by pupupossu

Tänään sain taannoisten vaatekutsujen vaatteet. Maj käväisi tuomassa ja juotiin samalla kupit kahvia. Juuri eilen inventoin Toivon vaatteet. Homma olisi pitänyt tehdä jo pari kuukautta sitten. Sillä niiden tulevien 'isojen' vaatteiden joukossa oli sellaisia sopivia, joita olen jopa hankkinut nyt kun luulin, että meillä ei ole. Kuten jotkut collegehousut ja ulkoilutakki. Eipä nuo nyt suuria investointeja ole ollut, mutta silti. Samalla huomasin, että Toivo tarvitsee syksyllä uusia lapasia, sukkia, myssyn, neulepuseron ja villahaalarin. Tässä on kohta laitettava hihat heilumaan jos meinaa valmista saada ajoissa. En sitten kai neulokaan itselle kovin montaa puseroa tämän(kään) kesän aikana.

Me&Ivaatteet: Toivolle pari t-paitaa ja itselle mekko. Tykkään kovasti näistä kaikista. Ja traktoripaita on tietty Toivon suosikki.

meandi.jpg picture by pupupossu

Ja huomenna se on taas jännittävä päivä. Toivo menee hoitoon. Vaikka se koko talven olikin hoidossa, niin sen jälkeen ei ole ollut kertaakaan. Vähän äitiä nyt jännittää miten se selviää. Se äiti siis.