Pari pienempää neulomusta olen saanut valmiiksi asti. Toinen valmistui jo viikko sitten, toinen eilen.

Holger1.jpg picture by pupupossu

Holger-nalle

Lanka: Nalle Seitsemän veljestä. 75% villa, 25% polyamidi. Kulutusarvio 80 g. Housut Gjestal Janne. 85% villa, 15% polyamidi. Kulutus noin 20 g.

Puikot no 3½.

Ohje: Ullaneuleen Sepe-nalle.

Holger2.jpg picture by pupupossu

Nallesta tuli ihan söpö. Se on täytetty langanpätkillä ja yhdellä epäonnistuneella huivinalulla. Vielä jäi langanpätkiä odottamaan seuraavaa täytettävää neulosta. Ja noita pätkiähän tulee lisää aina kun joku työ valmistuu.

Raitasukka1.jpg picture by pupupossu

Petäjä-sukat

Lanka: Regia Crazy Color. 75% villa, 25% polyamidi. Kulutus noin 60 g.

Puikot no 2.

Ohje: Ullaneuleen Petäjä-sukat.

Minähän en ole sukkia koskaan osannut neuloa. Sitä kantapäätä. Opetellut olen nyt jonkin aikaa ja kyllä se alkaa kerta kerran jälkeen sujumaan. Näitä sukkia oli muutenkin mukava tehdä. Mallikerta oli helppo ja lanka kivan väristä. Sain jopa nuo raidoitukset osumaan kohdakkain. Joitakin pieniä muutoksia tein ohjeeseen. Parasta näiden tekemisessä oli se kun sai neuloa ohuilla puikoilla ohutta sukkaa. Tällaisille sukille on enemmän käyttöä kun ne mahtuvat kenkiin kunnolla. Ja näiden jälkeen kolmosen puikot ovat tuntuneet paksuilta ja kömpelöiltä. Nyt ainakin jonkun aikaa. Olen tyytyväinen.

Raitasukka2.jpg picture by pupupossu

Seuraavat sukat ovat jo valmistumassa. Hiukan pienemmät tosin. Pitäisi kyllä ennemmin jatkaa jotain keskeneräistä puseroa, mutta nyt houkuttaa nuo sukat enemmän.