Sain pojan juuri nukahtamaan ja mies lähti pikkujouluihin. Mikä loistava tilaisuus puuhastella jotain kivaa. Ja mitä mä teen. Tulin lukemaan blogeja ja sitten ajattelin vähän kirjoittaa omaakin. Vaikkei ole edes asiaa. Mutta tämähän on kivaa.

Koska tässä mitään valmista ei ole esittää, eikä mitään ihmeitä ole tapahtunut niin kirjoitetaan vaikka pojasta päivitys. Tänään tuli täyteen ikää yksi kuukausi. Kyllä se aika menee niin nopeasti. Aivan liian nopeasti. Tiistain neuvolakäynnillä poika painoi jo 3125 g eli syntymäpainoon oli tullut jo melkein kilo lisää. Se on minusta aika paljon se tuollaisessa ranskanleivän mittaisessa kaverissa. Kyllä tuo äidinmaito on ihme ainetta. Pulleista poskista sen huomaa.

IMG_7958.jpg picture by pupupossu

Poikaan tullut paino ei kuitenkaan ole minusta pois - valitettavasti. Ne 17 kg mitkä raskaus toi ylimääräistä on ja pysyy. Tai siis seitsemän kiloa jäi sairaalaan, mutta kymppi on lanteilla, reisissä, vyötäröllä ja ennen kaikkea rinnoissa.

Iloinen asia on kuitenkin ulkoilulupa. Siis oikeaa ulkoilua. Ei enää mitään vartin pikapyrähdyksiä vaan kunnon lenkkejä. Ollaankin käyty joka päivä hyvällä lenkillä. Tosin niin hyvällä, mitä minun kunto antaa myöten. Vaan eiköhän sekin tästä kohise.

Eli mun päivät menee pitkälti noissa vauvajutuissa. Kuten tiedätte. Välillä aina vähän käsitöitä, mutta aika paljon on vain kiva olla ja katsella vauvaa. Se on niin ihana. Meidän teletappi <3

IMG_7954.jpg picture by pupupossu

Niin. Olihan mulla yksi juttu. Voitin palkinnon Kipakan käsityöt -blogin arpajaisista. Kiitos paljon Kirsi :O) Tällaisia juttuja on kiva löytää postilaatikosta.

Voitto.jpg picture by pupupossu

Jouluaiheisia tarroja, pieni enkeli, kirjontapohjaa, kirjontalankaa ja neula sekä itse tuunattu tikkuaski ja joulukortti. Niin ja makeisia. Niistä olisin kuvaan saanut vain kuoret, joten jätin suosiolla pois. Miten tässä aina käy näin.

Omat arpajaispalkinnot alkavat myös olla kunnossa. Vihdoinkin. Saan ne ensi viikolla postiin. Niiden ohella olen aloitellut joululahjoja. Jo näin hyvissä ajoin. Eli kyllä tässä parit itsetehdyt lahjat ehtii ennen tämän vuoden joulua valmistumaan.