Kiitos ihanille blogiystäville tunnustuksesta! Tämä teki mun päivän :O)

Vaikeaa tässä on taas se, että kenelle laittaa kun on niin monta jolle voisin sen antaa eli kaikki, joiden linkit on mun blogissa ja aika monta joiden linkkejä en ole tuohon ehtinyt lisäämään. Eli teille kaikille tämä tunnustus!

Viikonlopun aikana käytiin vähän pienillä ostoksilla (kukkia ja kukkia ja tutteja ja kaasulamppu alekorista telttaan valoksi) ja taas tänäänkin olisi tarkoitus mennä kaupungille. Ja kangaskauppaan. Vaikka melkein kaikki entisetkin kankaat ovat vielä ompelematta.

Viime päivinä olen aina sopivan raon tullen piirtänyt kaavoja ja leikellyt kankaita - suurimmaksi osaksi kestositeitä ja pikkuhousunsuojia. Vaikkei niille ole just tällä hetkellä mitään käyttöä. Mutta olenhan saanut tuosta kankaiden leikkaamisen ilon.

IMG_8532.jpg picture by pupupossu

Viime kuukausina melkein kaikki ompelujutut ovat liittyneet tavalla tai toisella vauvaan: kestovaippoja, vauvan petivaatteita, imetyspusero, vauvan huoneeseen verhoja... Kestovaippoja leikkaan ja ompelen kyllä viikoittain, mutta en niitä sen kummemmin täällä esittele. Vaan tuolla erikseen tehdyllä Kestovaipat-sivulla. Tässä nyt kuitenkin välillä kuva  yhdestä.

IMG_8560.jpg picture by pupupossu

Löytyi kirpputorilta tuollainen ihana vohvelikangaspyyhe, jossa oli kivat koristelut jo valmiina. Sisäpuoli on flanellia. Koko M eli ihan vielä ei tämä ole Toivolla käytössä.

Seuraava ompeluskin liittyy tietenkin vauvaan vaikka olikin minulle itselle. Eli liivihame. Olen liivihameiden suurkuluttaja. Ollut jo vaikka kuinka kauan. Raskausaikana ne jäivät kaappiin kun eivät mahtuneet vatsan kohdalta. Ja edelleenkin ne ovat kaapissa kun eivät nyt mahdu rintojen kohdalta.

Ompelin Toivon ristiäisiin itselle sitten vihdoinkin sellaisen liivarin mikä mahtuu rintojenkin kohdalta päälle.

IMG_8504.jpg picture by pupupossu

Kangas on polyesteri/viskoosi -sekoite, napit kookosta. Malli oma. Hameen alaosaan ei varsinaista kaavaa ollut vaan ompelin muotolaskoksia sitä mukaan kun sovitin mekkoa päälle.

IMG_8505.jpg picture by pupupossu

Kuva028.jpg picture by pupupossu