Kun on kevät, niin ulkona voisi olla ihan koko ajan. Ainakin melkein. Lapset olivat viikolla kahtena päivänä hoidossa, mutta taisi olla ne kaksi sateisinta ja kylmintä päivää, joten ne päivät olin sisällä postilaatikolla käymistä lukuun ottamatta. Perjantaina innostuin lähtemään Pihapiiri-messuille ja kyllä kannatti. Tapasin siellä työkaverin, joka oli myös yksin liikkeellä. Päästiin sitten kunnolla kahvittelemaan ja kehumaan itseämme :D

Messuilta ostin vain kaksi Mårbacka-pelargoniaa - ensimmäiset ikinä. Koskaan aikaisemmin en ole pelargonioita talvettanut, mutta jos nämä selviävät kesän yli, aion ensi talvena kokeilla. Daaliat löytyivät rautakaupasta ja nekin on tarkoitus pitää hengissä kesän ja talven yli. Daalioiden juurakkojen talvettaminen on helppoa, mutta edelliset daaliat jäivät talveksi ulos ja se ei ole se helppo keino. Mutta nyt on taas uusia ihanuuksia kokeiltavaksi.

Viikonloppu meni suurelta osin ulkona. Lauantaina vähän enemmissä vaatteissa, mutta sunnuntaina saikin olla jo ilman takkia ja hanskoja. 

Taas retkeiltiin minun kotipaikalla. Miehellä oli siellä oikeita hommia, mutta me muut vain hengailtiin, leikittiin, kierreltiin metsässä, rakennettiin maja, löydettiin miekka ja ties mitä.

Hengailun lisäksi leikkimökki on siivottu ja siellä olleet tavarat pesty. Ja sinne on porttikielto kuraisilla saappailla ja hanskoilla. Mikäli ne vain muistaa ottaa pois.

Nurmikkoa on haravoitu, pari kukkapenkkiä siistitty, ensimmäiset sinivuokot, leskenlehdet, perhoset ja krookus on bongattu. Varastossa olleita kertakäyttögrillejä on käytetty. Lunta on vielä paljon, mutta se sulaa ihan hurjaa vauhtia. Ihan parasta kevättä.