Maaliskuun ensimmäinen päivä tarkoittaa sitä, että kaksi laihdutusprojektia vaativat raportoinnin: Toinen päättynyt eli Lankahamsterit ja toinen vielä jatkuva laihdutus eli oman painon pudotus. Kummassakin on tapahtunut pienenemistä, mutta toisessa tuli kyllä vähän takaisinkin! Aloitetaan ensin langoista.

 

Lankahamsterikuukauden suunnitelmiin minulla kuului neuloa pipo, kämmekkäät ja ehkä lapaset ja virkata liivi ja aloittaa neuletakkia. Onnistuin suunnitelmissa yli odotusten eli sain valmiiksi pipon, kahdet kämmekkäät, liivin, pannulaput ja neuletakin. Lankaa kului näihin yhteensä 1320 g – melkoinen määrä :O) Olen enemmän kuin tyytyväinen kuukauden tuotoksiin. Tällaisen grammamäärän saavuttamiseen minulle kyllä oli apua siitä, että olin kotona melkein koko kuukauden ja oli aikaa käsitöihin. Tosin en kyllä neulonut päivät pitkät, mutta ainakin aamuisin tuli tunti ja iltaisin toinen tunti normaalia enemmän neuleaikaa. Ja Lankahamstereihin kuuluminen kyllä oikeasti lisäsi motivaatiota saada jotain valmiiksi. Oli oikein mukava kokemus ja luulen, että jos tällainen ensi vuonna taas järjestetään niin minä kyllä aion lähteä mukaan.

 

Tähän laihdutukseen kuului sitten se äkisti tullut takapakki eli jo heti tänään kävin lankakaupassa ostoksilla. Ostin mustaa puuvillalankaa laukkua varten ja yhden ihanan vaaleanpunaisen lankakerän, jossa on keltaisia ja vihreitä mykyjä. Eikä ole vielä aavistustakaan mitä tästä tekisin, mutta lanka oli jotenkin niin houkuttavan näköistä, että oli ihan pakko ostaa :O) Joten heti hamsterikuukauden päätyttyä lankavarastoni kasvoi 350 grammlla :D

 

Lankoja.jpg

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Omaakin painoa sain helmikuun aikana alaspäin. Miinusta tuli 2,5 kg. Eli yhteensä on nyt kiloja pudonnut tammikuun alusta 7 :O) Ja BMI on 26. Vielä olisi kaksi kiloa saatava pois ja sitten myös pysymään siellä niin olisin jälleen oikeasti normaalipainoinen. Ei toivotonta, mutta ei nuo kilot pelkän ajatuksen voimalla lähde. Tämän kuukauden pudotustahti on ollut mielestäni hyvä, noin puoli kiloa viikossa. Vaikuttaa pysyvältä pudotukselta, jos en nyt sitten ihan sorru kamalaan mässäilyyn tavoitepainoon päästessäni. Olen kuitenkin voinut helmikuun aikana useaan otteeseen herkutella, joten herkkuja on siis tulevaisuudessakin lupa syödä :D Karkkilakko meillä kuitenkin kai jatkuu vielä maaliskuun. Näin se mies sanoi.

 

Eilinen ilta meni kokonaan keittiön tapetteja repiessä. Nyt ne kaikki vanhat tapetit on saatu pois seiniltä. Tänään on remontissa välipäivä. Ja jos jotain on jo valittu uuteen keittiöön niin se on tapetti. Tällainen.

 

IMG_3594.jpg

 

Vähän on tumma kuva. Pohjaväri on ruskea ja kuviot valkoisella. Tämä kuuluu Duron Gammalsvenska tapeter –sarjaan.

 

Ja koska tänään en aio sormellanikaan koskea mihinkään remonttiin liittyvään aion nyt lähteä tästä kohta blogikierroksen jälkeen lähteä käsityöharrastukseni pariin - nyt kun on noita uusia lankojakin :O)