Kiitos paljon tsemppikommenteista ja muistakin tosi kivoista kommenteista. Vastaan niihin myöhemmin. En ole koneella tämän vuoden puolella kovin paljon viipynyt. On kyllä pitänyt päivittää jo monena päivänä. Piti kirjoittaa Toivosta, neulomuksista, elämästä ja jostain muustakin. Vaan nyt en ole muka ehtinyt. Huomenna odottava leikkaus on ehkä hiukan sotkenut elämää kun on pitänyt tehdä joitain asioita ennen leikkausta, koska sen jälkeen ei voi ainakaan kuuteen viikkoon tehdä mitään. Tai sitten voi, mutta kun en tiedä voiko, niin varauduttava on.

Toisaalta oikeastaan millään tekemisellä ei olisi ollut välttämättä mitenkään kiire. Vain joulukuusen ja koristeiden poistaminen oli ainoa juttu, minkä halusin saada tehdyksi. Ja tietenkin Toivon hoitoasiat kuntoon. Kuusi ja koristeet on viety pois, mutta Toivoasia on vielä kesken. Vaan eiköhän sekin tässä muutaman päivän aikana selkene.

IMG_5974.jpg picture by pupupossu

Valmistuneita käsitöitä ei ole sitten vähään aikaan esitteillä. Paitsi muutama, mutta niiden päivitys riippuu siitä, miten kirjoittaminen onnistuu. Sen tiedän, että vasemman käden yhdellä sormella se ei onnistu. Pitää saada kymmenen näppikselle jos ei halua kovin paljon kirjoitusvirheitä.

Keskeneräisiä neulomuksia ei jää kovin paljon. Viimeksi listasin keskeneräiset lokakuun puolessa välissä ja silloin niitä oli kuusi. Nyt on vähän vähemmän eli Revontulihuivi, Toivon puseron kauluksen korjaus, yksi joululahja (!) ja jo silloin lokakuussa kesken ollut bolero. Vyyhdiltä pitäisi saada kerälle yksi purettu villatakki.

IMG_5994.jpg picture by pupupossu

Tämän päivän olen käyttänyt viisaasti: aamulla silitin ison kasan vaatteita miehen avustuksella, tein pojille marjapuuroa ja puolukkapiirakkaa ikävän karkoittamiseen, leikkasin vaippoja ja imuja ja myös ompelin/saumasin ne ja koristelin parit valmistuneet villapöksyt. Reumalta saatujen ohjeiden mukaan olen käynyt illalla kokovartalopesulla ja pakannut mukaan reseptit, lääkkeet kahdeksi päiväksi ja henkilökohtaiset hygieniavälineet. En ole nauttinut alkoholia enkä aio syödä kello 23.00 jälkeen. Minulla ei ole ihorikkoja leikattavassa kädessä eikä tulehtuneita haavoja muualla. Pakollisten mukaan otettavien lisäksi pakkasin laukkuun alusvaatteita, sukkia, villasukat, rintapumpun, lukemista ja muutaman valokuvan. Kirja, jonka otan mukaan on Dan Brownin Enkelit ja demonit - vielä lukematta, vaikka se on meillä ollut jo hyvän aikaa. Meinasin ensin tarttua Robin Cookin kirjaan Tappava tartunta, mutta hylkäsin sen huonoenteisen nimen vuoksi. Toivon yksivuotiskuva lähtee mukaan ikävänkarkoitustarkoituksessa. Mies kehotti ottamaan myös meidän hääkuvan miehenikävänkarkoitukseen. Joten sekin on pakattu laukkuun.

 

IMG_6021.jpg picture by pupupossu

Huomenna seitsemältä olen Heinolassa Reumalla. Sitten voi alkaa jännittämään.