Kiitos huovutuskommenteista :O) Kyllä mulla se ajatus huovuttamiseta tänäkin viikonloppuna taisi jäädä vain ajatuksen tasolle. Tai katsotaan nyt tapahtuuko huomenna mitään.

En nyt kuitenkaan paikallani ole istunut. Sentään. Perjantaina käytiin pikaisesti mökillä hakemassa risuja. Kuvittelin, että sieltä löytyy joku sopivaa kokoa oleva koivu mikä kaadetaan ja saan siitä hyvät oksat askarteluun. Vaan ei tietenkään. Risuja kyllä kertyi vähän ja niistä sain pari kranssia tänään kierrettyä - loput ja huonot oksat menivät sinkkiämpäriin veteen hiirenkorvia kehittämään :O)

IMG_4314.jpg

Tänään puolestaan aamu alkoi tutustumisella Lahdessa viime viikolla avattuun Plantageniin. Aika moni muukin oli meidän lisäksi ajatellut, että kun menee heti aukeamisaikaan, ei ole kovaa ruuhkaa. Väärin ajateltu. Paikka oli tupaten täynnä väkeä. Me sentään mahduttiin mukaan, vaikka muutama mamma meinasikin käydä päälle.  Ostoksia kuitenkin vähän tehtiin yleisen tutkimisen ja tarkkailun lisäksi.

Kukkia2.jpg

Pajukori, ruukkunarsissi, miniruusu, daalian juurakoita ja siemeniä.

Tuo miniruusu on silkkikukka. Oli kuitenkin kaunis ja aidon näköinen. Joten ostin sen. Yleensä en näistä oikein perusta. Minulla ei nuo oikeat miniruusut meinaa menestyä juuri viikkoa kauempaa. Aina niihin tulee kirvoja. Vaikka miten hoitaisin. Voihan olla, että olen niin huono ruusupeukalo, että tämä silkkiruusukin kokee kirvainvaasion. Nähtäväksi jää.

Mulla oli noita aikaisempiakin ostoksia vielä esittelemättä. Siis lankoja. Hmm. En ole moneen päivään neulonut tai virkannut mitään. Ostelen vain lankoja. Jos ne vaikka itsekseen tekeytyisivät joksikin. Se on toivottavaa on tällä ostoinnokkuudella.

Lankojataas.jpg

Siis kaksi kerää 7 veljestä - kaksi eri vihreää. Ihanat. Ja sitten lankakauppaan tilaamani Step-langat. Näitä myös kaksi kerää. Ruskeat. Sukkia näistä kaikista on tarkoitus joskus tehdä. Siis joskus.

Ja silkkikukkalinja jatkuu. Vähän askarteluun pieniä valkoisia ja koristeeksi iso valkoinen. Tuossa ison valkoisen 'paketissa' luki, että se on hiusnipsu. Se nipsu oli vaan sen verran pahan näköinen, että minä en sitä omaan päähäni ihan äkkiä laittaisi. Voi viedä hiukset mennessään. Mutta laitan sen jonnekin muualle koristeeksi kuin hiuksiin.

Kukkia.jpg

Ja muuta mitä tapahtui tänään: kiertelin pihalla kissan kanssa, miehen veli vaimoineen kävi donitsikahvilla, askartelin ATC-kortteja ja kransseja, hengailin netissä ja suunnittelin lähteväni kävelylenkille. Suunnittelin vain.

Vielä vähän SAY-asiaa. SAY ykkönen on ihan loppusuoralla. Olen tänään tehnyt viimeisiä virityksiä omalle ystävälleni ja maanantaina laitan postiin viimeisen paketin. Jotenkin haikeaa. Tuntuu, että vasta tässä loppupuolella olen päässyt vauhtiin. Aina kun olen missä tahansa kaupassa olen alkanut katselemaan ihan kaikkea vähän sillä silmällä, että tuo sopisi ystävälleni ja tuo ja tuo ja tuo... No, vaikka SAY loppuu niin ystävyys sentään jää :O) Se on hyvä se. Ja se, että SAY kakkonen alkaa :D Nyt on vaan osattava kääntää ajatukset uuteen ystävään ja hänen toiveisiinsa. Jännittävä kevät siis tiedossa.