Pokaaleja ja tunnustuksia on tullut blogiin. Siis kaksi kappaletta. Aloitetaan siitä mikä tuli ensin.

White & blue -blogista tuli pokaali. Kiitos paljon :) Yritin kommentoida, mutta ei onnistunut. En päässyt omalla osoitteella enkä edes google-tilillä kommentoimaan. Muutakin olisin halunnut sanoa kuin vain kiitos, mutta yritän myöhemmin uudelleen.

Haasteessa paljastetaan kymmenen asiaa ja laitetaan pokaali eteenpäin. Olen noita kymmeniä jo joskus aiemmin kertonut, yritän keksiä jotain uutta.

 1. Olin peruskoulun ysillä luokan huonoin oppilas. Keskiarvo oli 8.
 2. Kauppaopiston naisena olin luokan paras oppilas. Keskiarvo oli 5.
 3. Sain kauppaopistossa stipendin.
 4. Lukiossa jäin luokalle kun sain ruotsin kokeista 3 ja 2½ - asteikolla 4 - 10.
 5. Osaan kuitenkin ruotsia: skudaag.
 6. Ala-asteen kävin pienessä kyläkoulussa, luokallani oli neljä oppilasta.
 7. Minusta on kuva Nastolan historia -kirjassa: lavastettu kuva, jossa pelataan koulun pihalla jalkapalloa. Kuvatekstissä lukee. Nykyään jopa tytöt käyttävät housuja.
 8. Em. kirjassa oleva kuva on julkkiselämäni huippuhetki.
 9. Tittelit työurani varrelta: torikauppias, lähetti, vastaava postituksen hoitaja, puristaja, vastaanottovirkailija, toimistosihteeri ja kotiäiti.
 10. Em. töistä helpoin oli postituksen hoitajan työ heinäkuussa: ei kulkenut postia ja työhuoneessa oli sohvatuoli, missä pystyi nukkumaan päiväunet. Inhokkityö oli puristaja ja ihanin työ kotiäiti <3

You have lovely blog -tunnustus tuli puolestaan Pappilan mummolta. Kiitos paljon :)

Tässä tunnustuksessa on luvassa lisää paljastuksia. Näissä mieluisissa asioissa on vaan se paha kun olen melkoinen tuuliviiri ja tykkään tosi paljon kaikesta. Aika harvassa on ne asiat, joissa on yksi ylitse muiden.

 1. Lempiruoka: thaimaalainen, meksikolainen, italialainen, suomalainen, intialainen ruoka. Kasvisruoka, kalaruoka, grilliruoka. Lahden Thai-ruoka oy:n bambukana.
 2. Lempimakeinen: Fazerin sininen. Koko levy mielellään.
 3. Lempiluettava: Dekkarit, käsityö-, sisustus- ja puutarhakirjat ja -lehdet, sanomalehti, Mma Ramotswe -sarja, lorukirjat.
 4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: neulominen sohvan nurkassa tai hyvässä seurassa, huovuttaminen kunnollisella työtasolla ja hyvässä seurassa, omalla ompelukoneella kirjominen, näpertely ja väkertely keittiön pöydän ääressä.
 5. Lempielokuva: Piano.

Seuraavaksi sinne sohvannurkkaan neulomaan ja jalkajumppaa tekemään.