Kaupasta en sitten sitä froteeta raaskinut ostaa. 11 - 13 euroa/metri oli minusta aika kova hinta. Siispä. Kotona kävin läpi kaikki froteepyyhkeet ja löytyihän sieltä ainakin kuusi isoa ja läjä pieniä pyyhkeitä, jotka käyvät vaippatarkoitukseen hyvin. Ja vielä jäi pyyhkeitä iso kasa pyyhekäyttöön. Mistä lie niitäkin tuollaiset määrät kertynyt. Mutta näistä määristä taitaa vasta päästä alkuun. Onhan se tyhjää parempi. Nyt kun vielä saisin ompeluhuoneen siivottua, että pääsen tekemään noita vaippoja. Ehkä ensi viikolla.

Tänään käytiin syysretkellä Vääksyssä. Paha kyllä sieltä tarttui mukaan taas jotain ihan täysin turhaa ja tarpeetonta. Vääksyssä on muutamia hauskoja vanhojen tavaroiden kauppoja (ja uusienkin), joista saa pikkurahalla kaikkea turhaa ja tarpeellistakin kivaa.

Haarniskaa ei ostettu.

Vhaarniska.jpg picture by pupupossu

Rautainen ovimatto pääsi joulupukin listalle.

Vrauta.jpg picture by pupupossu

Valtikka muutti meille.

Vvaltikka.jpg picture by pupupossu

Samoin iso valurauta-avain. Myös pienempiä avaimia löysin kokoelmaani.

Vavain.jpg picture by pupupossu

Heinästä tehty nalle sopi hyvin kukkaruukkuun meriheinän keskelle. Vähän huonosti se nalle sieltä tyräkin takaata näkyy.

Vnalle.jpg picture by pupupossu

Näiden lisäksi kirpputorilta löytyi parilla eurolla vauvalle hoitoalusta. Se on jo viety pyykkikoriin.

***

Parina viime päivänä olen aika paljon neulonut. Ainakin omasta mielestä paljon. Silti ei kovin kummoista edistystä ole tapahtunut. Keskeneräisiä töitä on useampikin. Koska olen ostellut paljon lankoja lähiaikoina, on ollut vaikea päättä mitä haluaisin tehdä. Kun on niin paljon mitä haluaisin. Siksi olen aloittanut vähän kaikkea.

Eilen illalla neuloin kai liian kauan tauotta, koska tänään on niska jumissa. Oikeasti jumissa. Pää ei käänny ja liikkeet sattuu. Oli kai sitten eilen vähän huono asentokin. Ei tällaista yleensä tapahdu. Eli tänään en puikkoihin koske. Vaikka mieli tekisikin.