Tässä esittely siitä kaikesta mitä tulikaan ostettua matkalta. Kamalan paljon sitä taas kertyikin. Vaikkei pitänyt.

Eka törsääminen tapahtui jo heti lentokentän Muumikaupassa. Muistikirja. En kai ole koskaan aikaisemmin lentokentältä mitään ostanutkaan. Joten tulihan sekin nyt tehtyä.

IMG_6470.jpg picture by pupupossu

Kalliista Pariisista löydettiin ihan sattumalta kaksi miesten vaatekauppaa, jossa oli edullisia vaatteita. Celio ja Delaveine. Delaveinessa vasta edullista olikin. Ja ruuhkat sen mukaiset. Mutta kerrankin näin päin. Minä jouduin haukottelemaan miestenvaateliikkeissä :D

IMG_6454-1.jpg picture by pupupossu

Vaikka löytyi mullekin jotain. Kahdet sukat. En sovittanut, mutta kai ne jalkaan menee :O) Ja myös tavallinen neuletakki. En yrittänytkään napittaa sitä kiinni vatsan kohdalta. Mutta muuten näytti olevan samaa kokoa kuin mun vastaavat, joten ostin. Ei tämä vatsa ole pysyvä olotila.

IMG_6455.jpg picture by pupupossu

Ja tulevalle vauvalle ostettiin tietysti jotain. Nämä kaikki on Galeries Lafayettesta: farkkuhaalarit, kevyesti topattu takki ja Petit Bateau pupu. Kuvassa näkyvä kana tulee mobileen, joka olisi tarkoitus jossakin vaiheessa askarrella. Haalarit oli hyvässä tarjouksessa, tykkään.

IMG_6457-1.jpg picture by pupupossu

Samaisesta Lafayetten tavaratalosta ostin myös pienen nallen ja reilun kaupan suklaata. Nam.

IMG_6463-1.jpg picture by pupupossu

Sacré Couerin kirkosta tarttui mukaan rukousnauha. Aika kamala muovinen rihkama. Mutta kun ne kunnolliset olisivat maksaneet ties miten paljon. Mitähän tälläkin teen? 

IMG_6469-1.jpg picture by pupupossu

Kotiin tarvikkeita löytyi Boucharasta, keskimmäisestä kerroksesta. Osoite Rue Lafayette 1 & 3. Jos kiinnostaa.

IMG_6467.jpg picture by pupupossu

Kyseisen tavaratalon ylin ja alin kerros olivatkin sitten kivoja yllätyksiä. Alimmassa kerroksessa kankaita ja ylimmässä kankaita ja kaikenlaisia askartelu- ja ompelutarvikkeita. En nyt kuitenkaan raaskinut käyttää siellä kovin paljon aikaa penkomiseen ja hypistelyyn. Ettei miehen tarvinnut haukotella niin paljon. Kun oli siltä jo säästynyt vaatekauppjen kiertelyn olemattomuudesta johtuen. Jotain kuitenkin ostin. Bambupuikot ja autonapit. 

IMG_6468.jpg picture by pupupossu

Miehelle toi hyvää mieltä volkkarikortti.

IMG_6464.jpg picture by pupupossu

Mutta vielä hauskempaa volkkaritavaraa löytyi kirpputorilta. Kierrätysvolkkari. Tehty juomatölkeistä tai vastaavasta metallista. Katosta oli jätetty osa maalamatta ja sieltä paistoi oluttölkki. Volkkarin alla oleva matto on myös kirpparilta ja haisee tosi pahasti tupakalle. Täytyy tuulettaa.

IMG_6474-1.jpg picture by pupupossu

Marché aux Fleurs -kukkatorilta ostettua hippaa.

IMG_6462-1.jpg picture by pupupossu

Näillekin pitää löytää paikka jostain.

IMG_6460.jpg picture by pupupossu

Ja sokerina pohjalla :D Tällaisia inhoan oikesti. Mutta kaksi meillä jo oli, joten kolmas oli ihan pakko ostaa. Mutta eikö ole siisti rivi? Muita vastaavia juttuja meiltä ei sitten löydy, ettei nyt jollekin tule vaan väärää kuvaa. Ei siis pientä vapaudenpatsasta, Kaarlen siltaa tai pyramidia tai mitään vastaavaa. Paitsi tietty kammottava määrä sormustimia.

IMG_6453.jpg picture by pupupossu

Parasta tuossa oli se, että pohjassa luki Made in France. Näinköhän on.